Picknickformules

Volwassenen

Aperitief

Tapenade met huisbereide toastjes (Eetcafé 't Folk, Dranouter)

Hoofdgerecht

Ambachtelijk hoofdvlees bereid met het bier St. Bernardus Tripel (Poperinge), ambachtelijke rillette op smaak gebracht met St. Bernardus Prior (Poperinge) en paté met het bier van Queue de Charrue (Ploegsteert). Aangevuld met Watoukaas (Poperinge), Nunnekaas, boter, mosterd en ei. Geserveerd met broodjes en ovenkoeken van Bio De Trog (Ieper) (2 per pers.). Een slaatje opgevrolijkt met groentjes van De Lindehoeve (Wulvergem).

Dessert

De bekende chocomousse van Eetcafé 't Folk (Dranouter).

Drank

Dranken geselecteerd door Eetcafé 't Folk: gekoeld water van de Robinetto watertap, huisgemaakte picon van Eetcafé 't Folk en het speciaal ontwikkelde Chalet-bier (pils).

€ 25,50 pp

Kinderen

Aperitief

Verrukkelijke blokjes Watoukaas.

Hoofdgerecht

Nunnekaas en ambachtelijke beenham geserveerd met broodjes en ovenkoeken van Bio De Trog (Ieper) (1 per pers.). Een slaatje opgevrolijkt met groentjes van De Lindehoeve (Wulvergem).

Dessert

De bekende chocomousse van Eetcafé 't Folk (Dranouter).

Drank 

Dranken geselecteerd door Eetcafé ’t Folk: gekoeld water van de Robinetto watertap en tuinsap (appel zoete rassen) van Lombarts Calville (Poperinge).

€ 13 pp

Vegan

Aperitief

Tapenade met huisbereide toastjes

Hoofdgerecht

Verrassend assortiment aan spreads en tappenades van Bonrill (Ieper) geserveerd met veganbroodjes van Bio De Trog (Ieper). Daarbij komt nog een kleurrijk slaatje met groentjes van De Lindehoeve (Wulvergem).

Dessert

Pop-up CHALET selecteerde voor jou de allerlekkerste zoete producten uit de streek, helemaal vegan! Op die manier kunnen wij onze vegan chocomousse aanbieden.

Drank

Dranken geselecteerd door Eetcafé 't Folk: gekoeld water van de Robinetto-watertap, huisgemaakte picon van Eetcafé 't Folk en het speciaal ontwikkelde Chalet-bier (pils).

€ 25,50 pp

Extra drankaanbod

Naast het standaard drankaanbod dat in elke picknickmand inbegrepen is, kan je nog extra dranken bijbestellen.

Geef dit zeker aan bij jouw bestelling via e-mail (info@popupchalet.be)

Er is keuze uit:

  • Hommelbier op kurk (Poperinge): 8,50 euro / fles
  • 3 Monts op kurk (Noord-Frankrijk): 8,50 euro/ fles
  • Tuinsappen Lombarts Calville (Poperinge) (appel zoete rassen, braam of blauwe bessen): 5 euro / fles
  • Witte wijn Entre-Deux-Monts (Westouter): 25 euro / fles
  • Witte wijn Monteberg (Dranouter): 25 euro / fles
  • Rode wijn Koudekot (Dranouter): 25 euro / fles
  • Rosé Hellekapelle (Dranouter): 25 euro / fles

BACK TO BASICS

Je reserveert met je groepje (min 4 – max. 10 personen) een chalet. Voor je naar de locatie gaat, is het de bedoeling dat je de picknickmand en de sleutel van de chalet komt ophalen bij Eetcafé 't Folk (Dikkebusstraat 234 - 8950 Dranouter). Er moet geen waarborg betaald worden, we vragen wel om een ID in bewaring te nemen tot je de sleutel en picknickmand terugbrengt. De picknicklocatie is vlakbij. Eens aangekomen wijst alles zichzelf uit: de onthaalbrochure vertelt je alles wat je moet weten om er een gezellige en vooral lekkere picknick van te maken. Jullie krijgen een paar uur rust in de natuur om te genieten op eigen tempo. Zalig… In elke CHALET is het volgende aanwezig: tafel, (lig)stoelen, parasol, flesopener, kurkentrekker, vuilnisbak, ... De CHALETS zijn NIET uitgerust met elektriciteit, verwarming of verlichting.