Picknickformules

Volwassenen

Aperitief

Tapenade met huisbereide toastjes (Eetcafé 't Folk, Dranouter)

Hoofdgerecht

Ambachtelijk hoofdvlees bereid met het bier St. Bernardus Tripel (Poperinge), ambachtelijke rillette op smaak gebracht met St. Bernardus Prior (Poperinge) en paté met Poperings Hommelbier. Aangevuld met Watoukaas (Poperinge), Passendale kaas, boter, mosterd en ei. Geserveerd met broodjes en ovenkoeken van Bio De Trog (Ieper) (2 per pers.). Een slaatje opgevrolijkt met groentjes van De Lindehoeve (Wulvergem).

Dessert

De bekende chocomousse van Eetcafé 't Folk (Dranouter).

Drank

Dranken geselecteerd door Eetcafé 't Folk: water, huisgemaakte picon van Eetcafé 't Folk en het speciaal ontwikkelde Chalet-bier (pils).

€ 24 pp

Kinderen

Aperitief

Verrukkelijke blokjes Passendale kaas.

Hoofdgerecht

Passendale kaas en ambachtelijke beenham geserveerd met broodjes en ovenkoeken van Bio De Trog (Ieper) (1 per pers.). Een slaatje opgevrolijkt met groentjes van De Lindehoeve (Wulvergem).

Dessert

De bekende chocomousse van Eetcafé 't Folk (Dranouter).

Drank 

Dranken geselecteerd door Eetcafé ’t Folk: water en tuinsap (appel zoete rassen) van Lombarts Calville (Poperinge).

€ 13 pp

Vegan

Aperitief

Tapenade met huisbereide toastjes

Hoofdgerecht

Hummus en de Vegan Préparé van Bonrill (Ieper) geserveerd met veganbroodjes van Bio De Trog (Ieper). De Vegan Préparé is een smeersalade op basis van lokale oesterzwammen. Daarbij nog een kleurrijk slaatje met groentjes van De Lindehoeve (Wulvergem).

Dessert

Pop-up CHALET selecteerde voor jou de allerlekkerste zoetigheden uit de streek, helemaal vegan! Zo bieden we onze chocomousse aan.

Drank

Dranken geselecteerd door Eetcafé 't Folk: water, huisgemaakte picon van Eetcafé 't Folk en het speciaal ontwikkelde Chalet-bier (pils).

€ 24 pp

Extra drankaanbod

Naast het standaard drankaanbod dat in elke picknickmand inbegrepen is, kan je nog extra dranken bijbestellen.

Geef dit zeker aan bij jouw bestelling via e-mail (info@popupchalet.be)

Er is keuze uit:

  • Hommelbier op kurk (Poperinge): 8,50 euro / fles
  • 3 Monts op kurk (Noord-Frankrijk): 8,50 euro/ fles
  • Tuinsappen Lombarts Calville (Poperinge) (appel zoete rassen, braam of blauwe bessen): 5 euro / fles
  • Witte wijn Entre-Deux-Monts (Westouter): 23 euro / fles
  • Rode wijn Koudekot (Dranouter): 23 euro / fles
  • Rosé Hellekapelle (Dranouter): 23 euro / fles

BACK TO BASICS

Je reserveert met je bubbel (min 4 – max. 10 personen) een chalet. Voor je naar de locatie gaat, is het de bedoeling dat je de picknickmand en de sleutel van de chalet komt ophalen bij Eetcafé 't Folk (Dikkebusstraat 234 - 8950 Dranouter). Er moet geen waarborg betaald worden, we vragen wel om een ID in bewaring te nemen tot je de sleutel en picknickmand terugbrengt. De picknicklocatie is vlakbij. Eens aangekomen wijst alles zichzelf uit: de onthaalbrochure vertelt je alles wat je moet weten om er een gezellige en vooral lekkere picknick van te maken. Jullie krijgen een paar uur rust in de natuur om te genieten op eigen tempo. Zalig… Wel / niet aanwezig In elke CHALET is het volgende aanwezig: tafel, (lig)stoelen, parasol, flesopener, kurkentrekker, vuilnisbak... De CHALETS zijn NIET uitgerust met elektriciteit, verwarming of verlichting