Menu Festivalweide 'De Voute' (Dranouter)

Standaard Menu

Goed gevulde, gevarieerde tapasplank

Selectie van Dierendonck (Veurne): gedroogde entrecôte, witte worst Carcasse, hâte levée, menapische ham, smout, rilette eend en varken en grootmoeders paté.
Aangevuld met nunnekaas (Poperinge), kaas abdij Sint-Bernardus (Poperinge), boter van de Baljuwhoeve (Poperinge), mostaard Wostyn (Torhout), augurkjes en zilveruitjes.
Geserveerd met broodjes van Bio De Trog (Ieper). Opgevrolijkt door botanische aperitiefgroentjes Le Monde des Mille Couleurs (Ieper).

Handcrafted Meatball met Hommelbier

Speciaal voor CHALET ontwikkelde chef Wim Ballieu (Balls & Glory) een handcrafted meatball met varkensvlees uit de streek, bereid met Poperings Hommelbier.
De befaamde stoemp is gemaakt met prei van Lindehoeve (Heuvelland). Geserveerd met slaatje frisee Le Monde des Mille Couleurs (Ieper).

Fijne selectie van lekker streekgebak en zoetigheden

Pop-up resto CHALET selecteerde voor jou de allerlekkerste zoetigheden uit de streek. Suikervrije Rode Berg kaastaart van Atelier Hortense (Poperinge), aangevuld met ijspralines van L’Heritage (Poperinge), Houblonesse Advocaat Sowepo (Poperinge), Cuberdon Crumble, Houblonesse Spletters (Poperinge) en mini-cupcakes. Extra lekker met Oxfam Fairtrade koffie of thee.

Combineer je gerecht ter plekke met een streekaanbod bieren, wijnen en sappen. Dranken worden ter plekke afgerekend via het principe van de honesty bar, en zitten niet vervat in de menuprijs.

63 euro pp

Vegan Menu

Goed gevulde, gevarieerde tapasplank

Assortiment fijne spreads van Bonrill (Ieper): vegan zalmsalade, vegan préparé, veggie boerenworst, alsook humus van oesterzwammen van ’t Kapelhof (Heuvelland). Aangevuld met vegan kaas, mostaard Wostyn (Torhout), augurkjes en zilveruitjes. Geserveerd met broodjes van Bio De Trog (Ieper). Opgevrolijkt door botanische aperitiefgroentjes Le Monde des Mille Couleurs (Ieper).

Retro Vegan Ball met Hommelbier

Speciaal voor CHALET ontwikkelde chef Wim Ballieu (Balls & Glory) deze handcrafted vegan meatball, bereid met Poperings Hommelbier.
De befaamde stoemp is gemaakt met prei van Lindehoeve (Heuvelland). Geserveerd met slaatje frisee Le Monde des Mille Couleurs (Ieper).

Fijne selectie van lekker streekgebak en zoetigheden

Pop-up resto CHALET selecteerde voor jou de allerlekkerste zoetigheden uit de streek. Allemaal vegan!

Combineer je gerecht ter plekke met een streekaanbod bieren, wijnen en sappen. Dranken worden ter plekke afgerekend via het principe van de honesty bar, en zitten niet vervat in de menuprijs.

63 euro pp.

Drankenaanbod

Honesty Bar

CHALET hanteert het principe van een honesty bar. Er staat een rijk gevulde frigo voor je klaar met diverse lokale wijnen (i.s.m. Vintage Heuvelland), bieren en frisdranken. Tast toe. Er komt geen ober langs, je bedient jezelf naar hartenlust. Voor je vertrekt maken we samen de rekening op. Experimenteer en proef er op los: elke geopende fles mag je meenemen naar huis. Santé!

Een selectie Heuvellandse wijnen & apero

I.s.m. Vintage Heuvelland. Elke wijn wordt vergezeld van een interactieve presentatie door een erkende sommelier.

Diverse streekbieren uit de Westhoek

Chalet Huispils - Poperings Hommelbier - Sint-Bernardus Prior

Frisdrank & water uit de Westhoek

Palma plat water - Palma bruis water - Tuinsap appel zoete rassen

Fairtrade thee & koffie

I.s.m. Oxfam

Combineer je gerecht ter plekke met een streekaanbod bieren, wijnen en sappen. Dranken worden ter plekke afgerekend via het principe van de honesty bar, en zitten niet vervat in de menuprijs.