Meet The Team

 

Uiteraard proef je bij CHALET producten van de lokale producent ter plekke. Maar onze intentie is ook om jou op langere termijn te laten genieten van de kwaliteit van korteketenproducten.

Daarom werkt CHALET per locatie samen met een korteketen-kennispartner.  Samen met die kennispartner werkt CHALET een voorstel uit, zodat je na de degustatieg geheel vrijblijvend een selectie producten kan aankopen. De eventuele verkoop en distributie verloopt via onze partners. 

Elke locatie van pop-up restaurant CHALET gaat een samenwerking aan met de meest geschikte korteketenpartner. Hieronder maak je nu al kennis met de geselecteerde kokrteketenpartners.

 

Liaison

Op CHALET met locatie Entre Deux Monts is Liaison geselecteerd als korteketen-kennispartner.

Vzw Liaison wil de lokale producenten een hart onder de riem steken. Dit doen ze door pakketten te verdelen vanuit 2 centrale plekken in Heuvelland. De pakketten worden samengesteld door lokale boeren en producenten. Liaison werkt samen met lokale boeren en producenten die met veel passie een eerlijk, lekker en vers product maken. De producent beslist zelf zijn prijs en de klant kan rekenen op een kwaliteitsvol product.

BINNENNKORT MEER

Binnenkort wordt de tweede locatie van pop-up CHALET aangekondigd. Dan kom je ook meer te weten over de bijhorende korteketen-kennispartner.

help, information, question