Over CHALET

Op unieke Westhoeklocaties kan je dankzij CHALET
een heerlijke korte-keten-restaurantervaring beleven met je bubbel, helemaal op jouw eigen tempo.

De food & drinks die op het menu staan, worden op die locatie geproduceerd. Dankzij het 180° uitzicht op de locatie komen de degustatieformules nog beter tot hun recht. Daar proef, beleef en geniet je van wat Heuvelland te bieden heeft. Wie een chalet voor zijn bubbel wil boeken, die zal moeten snel zijn, want het aantal plaatsen voor deze exclusieve restaurantervaring is erg beperkt.

Het avontuur begint wanneer je met jouw bubbel jullie unieke CHALET betreedt, gelegen in een unieke Westhoeklocatie. CHALET duikt immers op op de mooiste Westhoekplekjes. Picture perfect.

CHALET is een samenwerking met Vintage Heuvelland.

Entre_Deux_Monts3
WinterkaartFotoshoot_23
Range Rover Hybrid - Cr@fdsimage.eu

Supporting Subheading

This Can Be Secondary Heading

KORTE KETEN

Het uitgangspunt? In jouw afgehuurde chalet proef je seizoensproducten, letterlijk gemaakt op de locatie waar het pop-up restaurant zich tijdens die editie bevindt. Op elke unieke locatie gaat CHALET nieuwe samenwerkingen aan met lokale partners & producenten.

Het resultaat? Enkele degustatieformules die bepaald worden door seizoen(s)producten die aansluiten bij de specifieke ligging van pop-up CHALET! Zo is elk moment een exclusieve, unieke beleving.

180° VIEW


Alle CHALETs zijn kwalitatief en comfortabel afgewerkt. Twee wanden bestaan uit plafondhoge ramen zodat je een panoramisch zicht op de regio krijgt en je letterlijk midden het landschap zit te genieten. De Chalets worden aangeboden per bubbel en hebben verwarming voor koude dagen of avonden

QR-codes

Boek deze exclusieve restaurantervaring en jouw CHALET is 2,50 uur volledig ter beschikking voor jouw bubbel (min. 6 personen, max. 10 personen). Dankzij de begeleidende brochure én interactieve QR-codes komen de chefs coronaproof tot bij jou voor een begeleidend woordje uitleg.

OPENINGSUREN

13-14 februari 2021 | 20-21 februari 2021 

Lunch: 11u – 14u | Diner: 18 – 22u

CHEFS VAN CHALET

Myriam Herman

Eetcafé 't Folk - Dranouter

Maison Bril

Bailleul

Gezellige, gedekte tafel

Rolstoeltoegankelijk

Sanitair

Koelkast met koude gerechten, buffet met warme gerechten & honesty bar

Interactieve onthaalbrochure

Coronaproof

Verwarming / ventilatie & winddicht

Gratis parking langs het wijndomein

Op een unieke Westhoeklocatie, tussen de wijnranken van Entre Deux Monts, kan je dankzij CHALET een heerlijke dinerervaring beleven in gezelschap van de lekkerste Heuvellandse wijnen. Per bubbel kom je samen in een houten unit met 180°-uitzicht op de wijngaard. Daar proef, beleef en geniet je van wat Heuvelland te bieden heeft. Wie een chalet voor zijn bubbel wil boeken, die zal moeten snel zijn, want het aantal plaatsen voor deze exclusieve restaurantervaring is erg beperkt!

Een luxueuze eetervaring in een hoogst onverwachte setting: het glooiende wijndomein Entre Deux Monts in Heuvelland. Het avontuur begint wanneer je met jouw bubbel jullie unieke CHALET betreedt, gelegen in een unieke Westhoeklocatie: de wijnranken van Entre Deux Monts. Picture perfect. 

 

Het uitgangspunt? In CHALET proef je seizoensproducten en lekkers uit de regio langs weerskanten van de grens, begeleid door de beste wijnen uit Heuvelland. Uiteraard kan je er proeven van wijnen van wijndomein Entre Deux Monts zelf. Enkele getalenteerde chef-koks uit de Westhoek en aansluitende regio’s gingen aan de slag met lokaal geproduceerde producten om een heerlijk menu samen te stellen voor jou en je bubbel (vegan alternatief is mogelijk). Meer korte keten kan het haast niet.

 

Alle CHALETs zijn kwalitatief en comfortabel afgewerkt. Twee wanden bestaan uit plafondhoge ramen zodat je een panoramisch zicht op de regio krijgt. Je geniet – letterlijk –  midden het landschap te genieten van wat het landschap te bieden heeft. 

 

 

 

 

 

CHALET is een samenwerking met Vintage Heuvelland.

Entre_Deux_Monts3
WinterkaartFotoshoot_23
Range Rover Hybrid - Cr@fdsimage.eu